utorok 30. septembra 2008

Dve super veci na IC...

Čo mám rád na týchto veľkých konferenciách, akou je aj International Congress, že sa konajú v kvalitných hoteloch- toho roku v Holiday Inn. Skvelé jedlo formou švédskych stolov s kopcom dezertov a ovocia a pobehujúci čašníci s nápojmi. Čo však ja oceňujem najviac bolo každodenné upratovanie izieb – to by som naozaj uvítal aj doma :)


Druhá vec, ktorá ma veľmi potešila, bola účasť Čechoslovákov :) Je veľmi zvláštne a zároveň príjemné hovoriť po dlhom čase po slovensky, vzhľadom na fakt, že po slovensky teraz hovorím tak 30 minút týždenne - keď s niekým telefonujem alebo skypujem. Napriek tomu, že Slovensko zastupovali len dve osoby, z toho jedna Brazílčanka pracujúca v Slovenskom AIESECu, nazbieralo sa nás na IC asi 10 Slovákov a ak prirátam asi dvadsiatku Čechov – spolu to bola pekne veľká skupinka ľudí. Čo je veľmi fajn – aj keď sme dva národy s dvoma krajinami, stále máme k sebe blízko. Verím, že to tak ostane - je fajn mať parťáka, zvlášť keď všetci ostatní sú sami...

Žiadne komentáre:

Nekupuj ale predávaj letenky!

Ako získať lacné letenky?

1.Založ si blog / alebo prevádzkuj vlastnú webstránku
2.Zaregistruj sa zadarmo na Pelikáne 3.Umiestni partnerský odkaz na svoju stránku alebo blog.
4.Klikni na svoj odkaz a získaj províziu za svoju vlastnú letenku
5.Zdieľaj "svoj" link medzi kamošmi (Cez mail, cez FB...) a inkasuj 4-5 Eur za každú predanú letenku.
6.Pelikán ti vyplatí provízie priamo na účet.

Registrácia...

... a ozaj - netreba mať firmu ani živnosť ani nič podobné :)
Posledný tip na záver: Pri vypĺňaní formulára narazíš na Referral ID = je to ID, pod ktorým budeš registrovaný a bude aj v tvojom partnerskom linku = odporúčam teda nedávať do neho svoje meno a pod. (ID ale môže byť hocičo - napr: 98765, abcdefg...)