streda 1. októbra 2008

Samba vs. Pionierske tance


Počas brazílskeho večera nás zaviedli na miesto s množstvom stánkov s jedlom a s pódiom vo výške asi 3 metre, kde prebiehali rôzne vystúpenia.
Asi po hodinke prišla na rad škola samby. Usmievali sa, natriasali sa a tancovali ako o dušu; ľudia pod pódiom sa bavili a ja som pochopil, prečo sú brazílske karnevale také obľúbené a pritiahnu turistov zo všetkých kútov sveta.

Po tomto tanečnom čísle nasledovalo ďalšie číslo, ktoré mi celkom zreteľne pripomínalo časy pionierov a komunizmu, aj keď som si ich odžil asi len 2 roky :)
Na pódiu sa zjavilo asi šesť dvojíc oblečených v modrých košeliach s veľkými červenými šatkami uviazanými pod krkom.
To by nebolo to najhoršie, pretože oni navyše začali tancovať, čo bolo niečo neuveriteľne nudné – niečo ako spoločenské tance zmiešané s polkou... Ľudia rozpálení zo Samby sa razom zmenili na kocky ľadu - dramaturg tohto večera by si rozhodne honorár nezaslúžil. (aj keď úprimne- pochybujem, že by mali dramaturga)

Na druhej strane sme však mali čas sa najesť a pochodiť stánky s prezentáciami regiónov a miest Brazílie, čiže to nebolo také zlé :)

Žiadne komentáre:

Nekupuj ale predávaj letenky!

Ako získať lacné letenky?

1.Založ si blog / alebo prevádzkuj vlastnú webstránku
2.Zaregistruj sa zadarmo na Pelikáne 3.Umiestni partnerský odkaz na svoju stránku alebo blog.
4.Klikni na svoj odkaz a získaj províziu za svoju vlastnú letenku
5.Zdieľaj "svoj" link medzi kamošmi (Cez mail, cez FB...) a inkasuj 4-5 Eur za každú predanú letenku.
6.Pelikán ti vyplatí provízie priamo na účet.

Registrácia...

... a ozaj - netreba mať firmu ani živnosť ani nič podobné :)
Posledný tip na záver: Pri vypĺňaní formulára narazíš na Referral ID = je to ID, pod ktorým budeš registrovaný a bude aj v tvojom partnerskom linku = odporúčam teda nedávať do neho svoje meno a pod. (ID ale môže byť hocičo - napr: 98765, abcdefg...)