pondelok 2. júna 2008

Prvá ekvádorská konferencia


Tak. A máme za sebou národnú konferenciu NSM – National Strategic Meeting – pre nový MC tím prvá, pre starý MC tím posledná.

Prvé prekvapenie, ktoré ma príjemne prekvapilo bol hotel – 4 hviezdičky, klimatizácia, wi-fi internet :) Čo viac možno chcieť.
Pol dňa síce trvalo, kým som zistil ako funguje internet, lebo personál na recepcii nám sväto-sväte tvrdil že wi-fi nemajú, ani wireless a dokonca ani internet :D Potom sme zapli počítač v hlavnej sále - plenárke a bum, wifi :)
Druhé prekvapenie bolo, keď začala konferencia a na Opennig Plenary bolo 18 delegátov. Veď to je menej ako na našej CU lokálnej konferencii. Nakoniec to nebolo také tragické, pretože ľudia postupne prichádzali až sme mali cez 60 delegátov – čo nie je zlé pre túto konferenciu.
Čo bolo iné ako na Slovensku bol fakt, že všetko ale všetko začínalo neskôr ako malo, ale tiež to, že nikto sa na nič nesťažoval a všetci si užívali konferenciu ako len mohli. No a samozrejme, ľudia tu tancujú oveľa viac ako u nás. A keďže sme MC, nemohli sme sa nechať zahanbiť a vždy sme sa pridali k nim (áno, aj ja :)). Veľký rozdiel som zaznamenal počas Global Village (prezentácia krajín a pobočiek) –bolo tam oveľa menej alkoholu ako na našich CEE GV. Ak teda nerátam Brazílsky, Poľský a Slovenský stánok :D ale zato oveľa viac tanca :)

Konferencia sama o sebe ubehla pomerne rýchlo a spoznali sme sa asi so všetkými ľuďmi aj keď niekedy to nebolo ľahké, keďže nie všetci hovoria po anglicky. Mal som dokonca svoje funkčné stretnutie s finančníkmi so všetkých LCs, ktorý prebehol veľmi hladko a keďže som ich presvedčil, že vedia hovoriť po anglicky, tak aj funkčák môže byť v angličtine. :)

Zhrnutie – ľudia sú super, veselí, energický a priateľský a celkom sa tešia, že nás majú v Ekvádore.

Žiadne komentáre:

Nekupuj ale predávaj letenky!

Ako získať lacné letenky?

1.Založ si blog / alebo prevádzkuj vlastnú webstránku
2.Zaregistruj sa zadarmo na Pelikáne 3.Umiestni partnerský odkaz na svoju stránku alebo blog.
4.Klikni na svoj odkaz a získaj províziu za svoju vlastnú letenku
5.Zdieľaj "svoj" link medzi kamošmi (Cez mail, cez FB...) a inkasuj 4-5 Eur za každú predanú letenku.
6.Pelikán ti vyplatí provízie priamo na účet.

Registrácia...

... a ozaj - netreba mať firmu ani živnosť ani nič podobné :)
Posledný tip na záver: Pri vypĺňaní formulára narazíš na Referral ID = je to ID, pod ktorým budeš registrovaný a bude aj v tvojom partnerskom linku = odporúčam teda nedávať do neho svoje meno a pod. (ID ale môže byť hocičo - napr: 98765, abcdefg...)