utorok 20. mája 2008

Starý a nový


Keďže v ďalších blogoch budem spomínať starý a nový tím, bolo by fajn ich trochu opísať.

Starý MC tím – Ewa, Igor, Nube, Jaime

Ewa – začala ako viceprezident (VP) pre Vzťahy s verejnosťou a komunikáciu. Keďže však po pár mesiacoch odstúpil prezident AIESECu v Ekvádore, bola zvolená aj za prezidentku.
Ewa je z Poľska a je pomerne rázna a otvorená. Čo je celkom fajn. Má celkom rešpekt u ľudí a je pomerne veľmi emotívna.

Igor – VP pre Talent Management (niečo ako ľudské zdroje) z Brazílie. Zábavný 20 ročný chalan, ktorý je miláčikom tunajších žien každého veku.

Nube – VP pre Projekty z Ekvádorského mesta Guayaquil. Priateľská, otvorená, energie má za troch a je maximálne nápomocná a každý ju má rád.

Jaime – VP pre Medzinárodný výmenný program, ktorý pochádza z mesta Manta v Ekvádore. Má celkom smiešnu ale milú angličtinu, veľa sa smeje a je gay. Má max. 160 cm a vyzerá mierne ako indián. Čo je zaujímavé - je veľmi priateľský, ale moc nerozpráva. Keď sa však pripije je na nepoznanie a rozpráva veľa a je zábavný ako nikto.

Čo sa týka nového MC tímu – Deisi, Xime, Piotr, Mahmud, Manry a ja :)

Deisi – prezidentka. Je malinká, ako väčšina ľudí z mesta Loja [Locha], odkiaľ pochádza. Je veľmi milá, stará sa o nás ako o deti, čo je celkom fajn a je veľmi slušná – ešte aj taxikárovi, ktorý nám ponúkol dvakrát vyššiu cenu sa poďakovala a ospravedlnila.

Xime – VP pre projekty je z Quita. Často sa smeje, je veľmi priama a inteligentná. Tým, že je z Quita, tak nám stále ešte pomáha sa udomácňovať a zháňať veci, ktoré potrebujeme.

Piotr – VP pre Vzťahy s verejnosťou a komunikáciu, pochádza z Poľska. Je ambiciózny, celkom nervák ale tiež vtipný a veľmi orientovaný na kontaktovanie a spoluprácu s firmami.

Mahmud aka Manolo – VP pre Talent Management. Narodil sa v Škótsku, po pár rokoch sa presťahoval s rodinou späť do Egyptu odkiaľ pochádza jeho rodina a posledný rok strávil na stáži v Nemecku. Nečakal som to, ale je pre mňa asi najvtipnejší človek v tíme. Súvisí to asi s tým, že je naladený na podobnej vlnovej dĺžke ako ja. Je inteligentný a veľmi priateľský.

Manry – VP pre Medzinárodný výmenný program. Z jej pôvodom je to zložitejšie – jej rodina pochádza s Číny, no Manry sa narodila v Ekvádore. Po asi 5 rokoch sa presťahovali do Kanady, takže Manry sa považuje za Kanaďanku, avšak s rodným jazykom čínštinou. Zvláštne je, že aj keď pochádza z Číny, je iba o niečo nižšia ako ja, no zďaleka prevyšuje väčšinu Ekvádorčanov. Manry má však takú čínsku povahu – tichšia, milá ku každému a nemá rada konflikty.

Ivan – VP pre Financie. No ja - inteligentný, pracovitý, krásny a skromný. :D To bol vtip, seba opisovať nejdem, mňa poznáte :)


Žiadne komentáre:

Nekupuj ale predávaj letenky!

Ako získať lacné letenky?

1.Založ si blog / alebo prevádzkuj vlastnú webstránku
2.Zaregistruj sa zadarmo na Pelikáne 3.Umiestni partnerský odkaz na svoju stránku alebo blog.
4.Klikni na svoj odkaz a získaj províziu za svoju vlastnú letenku
5.Zdieľaj "svoj" link medzi kamošmi (Cez mail, cez FB...) a inkasuj 4-5 Eur za každú predanú letenku.
6.Pelikán ti vyplatí provízie priamo na účet.

Registrácia...

... a ozaj - netreba mať firmu ani živnosť ani nič podobné :)
Posledný tip na záver: Pri vypĺňaní formulára narazíš na Referral ID = je to ID, pod ktorým budeš registrovaný a bude aj v tvojom partnerskom linku = odporúčam teda nedávať do neho svoje meno a pod. (ID ale môže byť hocičo - napr: 98765, abcdefg...)